Sanitair voor nieuwbouw en verbouwing

Gaat u de badkamer, toilet of keuken verbouwen of een nieuwe woning bouwen? Voor elke ruimte van uw woning, serre, vakantiewoning of stacaravan biedt EZ Home een grote collectie mooie producten voor warm water, verwarming en compleet sanitair.
Het strakke keramisch sanitair van Fluenta is een lust voor het oog. De wandtoiletpotten kunnen niet zonder de zuinige Fluenta inbouw spoelreservoirs met eigentijdse bedieningspanelen en -knoppen.
Ook 2 strakke collecties kranen en douches van Rosan, bijvoorbeeld deze S2 mat zwart en deze Quadra chroom, maken een uniek geheel van uw badkamer, keuken en toilet.
Verder zorgen warmwater boilers, van 10 tot 120 liter, van Kabola voor een ruimte warmwater capaciteit in uw keuken en badkamer

Om alle ruimtes in uw woning te verwarmen, biedt EZ Home diverse maten, vormen en stijlen CV of elektrische radiatoren van merken als BIAL, CINI en LAVA.
Tevens zijn thermostaat knoppen, normale radiator knoppen, elektrische elementen, koppelingen en accessoires verkrijgbaar.