Over ons

EZ Home is, evenals EZ Heating, ontstaan uit Kabola Heating Systems; een sinds 1947 gevestigde internationale onderneming in de scheepsverwarming. Tegenwoordig is Kabola een moderne fabrikant van olie- en diesel gestookte cv-ketels voor continu gebruik. Wij ontwerpen, bouwen en verkopen een breed scala aan ketels voor jachten, vrachtwagens, industrie en woningen.

Er ontstond onder particulieren de groeiende behoefte om de kwaliteitskachels van Kabola ook voor hun privé boten, campers en vakantiewoningen toe te passen. Daarnaast werden al radiatoren en accessoires geleverd.

Van diesel gestookte kachels naar een totaalpakket voor uw woning, vakantiewoning, camper en boot. Voor verwarmen, warmwater voorziening, koken en sanitair oplossingen biedt EZ Home een grote keus aan producten. Stijlvolle radiatoren en accessoires, strak keramisch sanitair, een zuinig spoelreservoir met diverse bedieningspanelen en badkamer drains in diverse stijlen en uitvoeringen. Onlangs hebben we ook nog 2 series Rosan kranen en douches aan ons assortiment toegevoegd.

Laat je verrassen door de vele mooie producten die we u kunnen bieden.

 

Graag tot contacts,
team EZ Home